Zeskamp - zaterdag 3 september 2022 - Brevendia

Zeskamp - zaterdag 3 september 2022

Zeskamp
Wie gaat de strijd aan? Terug van weggeweest: Roojer Zeskamp voor vriendengroepen, verenigingen, bedrijven en families!

Vanwege het 100-jarig jubileum van Brevendia is het motto groot, groter, grootst! Maak jullie borst maar nat want deze dag vol spectaculaire activiteiten belooft veel. Meterslange stormbanen, sumoworstelen, slippery baseball en biergalg zijn zomaar wat spellen die jullie kunnen verwachten op deze zaterdag 3 september.

Uiteraard is er voldoende mogelijkheid om tijdens de activiteiten door gezellig te genieten met vrienden en bekenden, onder genot van een hapje en een drankje. En als afsluiter van deze competitieve (en gezellige) dag een te gek feest in de tent!

                                     Game on!  

Wit/Groen/Goud-pakket
Voor de zeskamp kun je als team voor één van de volgende pakketten aanmelden:
- Pakket groen (deelname Zeskamp): € 50,- )1
- Pakket wit (deelname Zeskamp + 50 consumptiebonnen): € 170,- )1
- Pakket goud (deelname Zeskamp + 90 consumptiebonnen): € 250,- )1

Meld je team hier aan voor de zeskamp


Poster_Zeskamp.png

Feestavond met korting
De zeskamp-teams krijgen een korting van 25%  op de eerste 20 tickets voor de feestavond op de zaterdagavond.  Je betaalt dan € 6,- i.p.v. € 8,- voor een feestavond-ticket )1. Deze tickets met korting kunnen eventueel gelijktijdig met de aanmelding voor de zeskamp worden besteld.  Mocht je nog niet exact weten met hoeveel personen je naar de feestavond gaat komen, krijg je later een eenmalige kortingscode toegestuurd.

 
Bufkes.jpg Brand.jpg
Aanvullende informatie
Na verwerking van je aanmelding neemt de organisatie van de zeskamp contact met je op. Mocht je nu al vragen hebben of aanvullende informatie wensen, stuur dan een email naar zeskamp@brevendia.nl

Ticketcrew
)1 Ticketcrew verzorgt de ticketverkoop voor de jubileum activiteiten van Brevendia. De prijzen voor de zeskamp-pakketten en de tickets voor de feestavond zijn exclusief € 0,90 ticketfee per ticket en eenmalige transactiekosten van € 0,35 bij betaling met iDEAL.  Alle informatie over voorwaarden en privacy van Ticketcrew vind je hier.
  
   
Zeskamp-11.png Zeskamp-12.png Zeskamp-07.png
Zeskamp-01.png Zeskamp-05.png Zeskamp-06.png
 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!