Beierse avond - vrijdag 2 september 2022 - Brevendia

Beierse avond - vrijdag 2 september 2022

Jetzt gehts los!
Haal de lederhosen en dirndl maar uit de kast want vrijdag 2 september is het Beierse Avond op De Steinakker. De fantastische feestband Woenderbaar neemt je dan mee op muzikale rondreis door Duitsland.

Van traditionele volkstümliche Duitse en Oostenrijkse Schlagerhits naar hedendaagse meezingers. Zelfs een uitstapje naar de heavy ‘Rockmusik’ van onze Oosterburen wordt niet geschuwd. De meest complete ‘Supershow’ van dit moment! Het is één groot feest, één grote denderende ‘Party Zug’ waar uiteindelijk iedereen, van voor tot achter, instapt. Wij zorgen voor Bier und Bratwurst. De toegang is vanaf 20.00 uur geopend.

Samen make wea der ein groet fieest van! Het leven is Woenderbaar!

De toegangsprijs voor deze Beierse avond met Woenderbaar is in de online voorverkoop € 10,- )1 per ticket en aan de kassa € 12,-.  Ben je met een grote groep? Bel ons dan even voor een speciaal aanbod op 06-29527442.

Koop hier tickets voor de Beierse avond met Woenderbaar

Woenderbaar-01.png
Poster_beierse_avond-2.png
   
Ticketcrew
)1 Ticketcrew verzorgt de ticketverkoop voor de jubileum activiteiten van Brevendia. De prijs voor een ticket voor de Beierse avond zijn exclusief € 0,90 ticketfee per ticket en eenmalige transactiekosten van € 0,35 bij betaling met iDEAL. Alle informatie over voorwaarden en privacy van Ticketcrew vind je hier.
Bufkes.jpg Brand.jpg
   
Beierse-avond-01.png Beierse-avond-02.png
 
Woenderbaar-2022.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!