Aan en afmelden - Brevendia

Aan en afmelden

Aan- en afmelden bij Brevendia
Voor informatie met betrekking tot het aan- en afmelden als (spelend) lid en de contributie-inning kunt u bij de ledenadministratie terecht .

Via aanmelden ontvangt de ledenadministratie je aanmelding als spelend lid, steunend lid of vrijwilliger bij Brevenda. Na verwerking van je aanmeldingsformulier neem Brevendia contact met je op. 

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni. Leden van de vereniging zijn tevens lid van de KNVB. Het lidmaatschap duurt dus minimaal tot einde van het lopende seizoen. Opzegging van het lidmaatschap kan slechts tegen het einde van het verenigingsjaar en met inachtneming van een opzegtermijn van 4 weken. Gebruik afmelden om je als lid van Brevendia af te melden.

Overschrijving naar een andere voetbalvereniging dient te gebeuren voor 31 mei. De daarvoor bestemde formulieren zijn verkrijgbaar bij de ledenadministratie.

Het doorgeven van alleen wijzigingen zoals adresgegevens, telefoonnummer(s) en email adres, dient ook bij de ledenadministratie te gebeuren. Dit kan enkel schriftelijk of per e-mail.
 

 
Ledenadministratie
Theo Stevens 06 -  11 65 29 82 ledenadministratie@brevendia.nl
Pr. Marijkestraat 7
6039 BV Stramproy

 

 


 
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!