Brevendiadag XXL - Brevendia

Brevendiadag XXL

Brevendiadag XXL
Op zondag 2 juli 2023 vindt de Brevendiadag XXL plaats. Dit jaar maken wij er niet alleen een feest van voor de jeugdleden van Brevendia, maar voor ook voor alle andere jeugd uit Stramproy en omgeving.

Op de afsluitende dag van ons feestweekend heeft Brevendia een uitdagend programma in elkaar gezet om ook de jongere te laten genieten tijdens het feestweekend van ons 100-jarig bestaan. Het voetbalveld zal verdeeld worden in drie gebieden, namelijk de drie kleuren van ons jubileumlogo:
In het gouden gebied zal er een voetbal clinic gegeven worden door de soccertalentino’s, onder leiding van ex-profvoetballer Jordie Briels. Samen met de andere trainers van deze voetbalschool wordt er op de verschillende voetbalaspecten getraind. Mocht je geen lid zijn van de voetbalclub dan is dat natuurlijk geen enkel probleem, deze professionele trainers kunnen namelijk iedereen laten voetballen!
In het groene gebied wordt er in teamverband tegen elkaar worden gestreden. Zo kunnen de verschillende teams o.a. tegen elkaar uitvechten wie het snelste is op de stormbaan, welk team zich beste kan verschuilen tijdens een potje lasergamen of welk team de bal het verste weg kan slaan tijdens het honkballen.
In het witte gebied komen de individuele kwaliteiten van iedereen aan bod. Hier mag iedereen zichzelf uitdagen en proberen de hoogste scores neer te zetten bij de vele spellen die er worden opgebouwd.

Poster_Brevendiadag_XXL-1.png

Wanneer Zondag 2 juli 2023
Tijdstip Van 12:30 uur tot 16:00 uur
Waar Sportpark de Steinakker
Wie mag er meedoen Iedereen van 5 t/m 18 jaar.
Neem je vriendje of vriendinnetje mee!
Deelname is helemaal gratis!
Mis deze geweldige dag niet!

Jeugdleden van Brevendia zijn automatisch aangemeld. Ben je geen lid geef je dan snel op via de volgende link:

Aanmelden Brevendiadag XXL

Opgeven kan tot en met vrijdag 16 juni!


Poster_Schuimparty.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!