Zomertoernooi - Brevendia

Zomertoernooi

Keukenstudio Op Maat Zomertoernooi

Vriendengroepen en voetbalfans opgelet!
Het Keukenstudio Op Maat Zomertoernooi is terug! Uiteraard met aansluitende feestavond, met Fever of Life en DJ’s Watro & Inversus.

Op zaterdag 1 juli 2023 vindt de tweede editie van het zomertoernooi plaats voor zowel recreatief als prestatief niveau. Voor vriendengroepen, verenigingen, sportteams, bedrijven en andere voetbalfans de uitgelezen mogelijkheid om een sportieve en gezellige dag te beleven.

Toernooi
De wedstrijden worden gespeeld via de zaalvoetbalregels en in teams van 5 personen (4 veldspelers en 1 doelman).  Zorg ook voor enkele reservespelers. Wedstrijden duren cq. 12 minuten.
In geval van onvoldoende scheidsrechters kan het voorkomen dat op recreatief niveau ieder team eens een wedstrijd zal moeten fluiten.
De winnaars van de verschillende poules zullen na afloop van alle wedstrijden gehuldigd worden en maken kans op mooie prijzen. Zorg voor herkenbare teamkleding en zet jullie beste beentje voor. Sportiviteit en fair-play staan gedurende deze dag centraal bij alle wedstrijden! Deelname aan het toernooi is voor spelers vanaf 18 jaar.
Gedurende de dag is er een ruim aanbod aan eten en drank te verkrijgen. Daarnaast klinkt er vanuit de tent de hele dag muziek.

Kortom: Geef je via onderstaande link op en beleef een prachtige,  sportieve en gezellige dag!

Poster_Zomertoernooi.png
Programma
12:30 uur Aanvang toernooi
13:00 uur Start poulefases
16:00 uur Start kruisfinales
17:15 uur Start finales
19:00 uur Prijsuitreiking
Pakketten Groen-Wit-Goud
Voor het zomertoernooi kun je als team voor één van de volgende pakketten aanmelden:
Groen Deelname zomertoernooi € 25,-
Wit Deelname zomertoernooi + 50 consumptiebonnen € 150,-
Goud Deelname zomertoernooi + 100 consumptiebonnen € 270,-

Schrijf je hier in voor het Zomertoernooi

Aanvullende informatie
Na verwerking van je aanmelding neemt de organisatie van het toernooi contact met je op. Mocht je nu al vragen hebben of aanvullende informatie wensen, stuur dan een email naar zomertoernooi@brevendia.nl .

Feestavond met Fever of Life en DJ’s Watro & Inversus
Aansluitend aan het toernooi start de feestavond in de grote feesttent. DJ Jeroen Heijdeman zal in de middag al starten met het draaien van hitjes en meezingers.  Fever of Life zal de avond inluiden met covers uit de jaren 70 en 80. Denk aan hits van Steely Dan, Status Quo, Ram Jam, The Rolling Stones, The Beatles en andere rockbands.
Na deze fantastische band gaat de volumeknop nog iets meer open en zullen de DJ’s Watro & Inversus de feestavond in stijl voortzetten met de nieuwste hits en hardste beats.

Iedereen is welkom op de feestavond én de toegang is gratis. Alcoholische versnaperingen worden enkel geschonken aan personen boven de 18 jaar.

16:00 uur  Start DJ Jeroen Heijdeman
18:00 uur Start Fever of Life
21:00 uur Start DJ’s Watro & Inversus
 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!