Qmusic - vrijdag 30 juni 2023 - Brevendia

Qmusic - vrijdag 30 juni 2023

Qmusic the party
Qmusic The Party komt naar Stramproy! Are you ready to PARTY?!

Op vrijdag 30 juni 2023 zetten de DJ’s van Qmusic de feesttent op de kop. Dans en zing mee met de grootste hits, guilty pleasures en foutste platen uit je playlist! Standaard onderdeel van Qmusic The Party is het populaire Foute Uur, dus trek je gekste outfit uit de kast! Het is niet verplicht om verkleed te komen, maar leuk is het zeker. Ben jij erbij?

Concept Qmusic The Party inclusief het Foute Uur
Datum 30 juni 2023
Locatie Sportpark de Steinakker, Stramproy
Tent geopend 19:30 uur
Party time 20:00 - 01:00 uur
Leeftijd 16+
   
De verkoop van de tickets voor Qmusic The Party gebeurt in edities. Iedere editie heeft een aantal tickets voor een specifieke prijs, waarbij de tickets in de eerste editie het goedkoopste zijn en in de laatste editie het duurste.  De ticketprijzen per editie vind je in de webshop van Ticketcrew )1.
Wees er dus snel bij en scoor hieronder je tickets.   
Koop hier tickets voor Qmusic the party
Poster_Qmusic.png

Gekochte tickets kunnen niet worden geretourneerd.  Er bestaat dus  geen recht op teruggave van het geld. 

Ticketcrew
)1 Ticketcrew verzorgt de ticket verkoop voor de jubileum activiteiten van Brevendia. De prijs voor een ticket voor Qmusic The Party zijn exclusief € 0,90 ticketfee per ticket en eenmalige transactiekosten van € 0,35 bij betaling met iDEAL. Alle informatie over voorwaarden en privacy van Ticketcrew vind je hier.

Brevendia_logo_100.png Brand.jpg
Consumptiebonnen Qmusic the Party
Het belooft druk te worden tijdens the Party. Voorkom lange wachtrijen bij de bonnenverkoop en bestel alvast je consumptiebonnen in de voorverkoop (zonder extra kosten).  Je ontvangt een QR-code waarmee je de consumptiebonnen kan afhalen tijdens the Party op 30 juni. Bestellen is mogelijk van 12 juni tot en met 26 juni. De minimale afname is 20 stuks.

De bonnen zijn het gehele feestweekend geldig en kosten € 2,85 per stuk (bier/fris 25cl, wijn 15cl). De ticket- en transactiekosten komen voor rekening van Brevendia, dus het kost je niks extra - het scheelt enkel tijd bij de kassa!

Koop hier consumptiebonnen voor Qmusic the party

Let wel: op de zondag geldt een gereduceerde consumptieprijs van € 2,50.
Er vindt op de zondag geen compensatie plaats op reeds eerder gekochte consumptiebonnen.
Bonnen zijn dagelijks inwisselbaar tegen de dan geldende consumptieprijzen zo lang de kassa's open zijn.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!